Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linssallad med ljusa russin och koriander

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En GI sallad att servera till någon köttbit eller fiskbit. Att blanda russin i linssalladen är både gott och vackert. Byt till vanliga russin om du inte hittar de ljusa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka linserna i rikligt med vatten direkt från påsen eller efter några timmars blötläggning. Koktiden varierar mellan 20 minuter och ner till max 5 minuter för de blötlagda. Det är godast om linserna fortfarande har spänst kvar.
  2. Häll rödlöken i en skål, lägg i russin, koriander och solrosfrön. Blanda olivolja och vinäger och smaka av med salt och peppar. Blanda i dressingen tillsammans med ed färdigkokta linserna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.