Ett underbart gott och nyttigt bröd!
Instruktioner
- Sätt först ugnen på 175 grader.
- Blanda alla torra ingredienser och häll sedan i lingonsylt, sirap, yoghurt och blanda väl. Smaka gärna degen, den är nästan godare än det färdiga brödet :)
- Häll degen i en avlång smörjad bakform och strö över solrosfrön. Du kan blanda i solrosfröna i degen om du så vill, de trillar lätt av det färdiga brödet..
- Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 timme och låt sen brödet svalna på galler innan servering.
Publicerat den
19 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott och superenkelt. Jag gjorde iordning de torra ingredienserna på kvällen, gick upp tidigt på morgonen gjorde det sista, och så simsalabim hade vi nybakat bröd till frukost.
Lite mer salt hade varit fint, men annars var det gott:)