- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Underbart god framför allt till grillad mat. Dressingen smaksätter man efter eget tycke.
Instruktioner
- Koka potatisen med skalet på. Skala och skär den i bitar. Skär under tiden potatisen kokar paprikorna i mindre tärningar, hacka lök och bladpersilja.
Blanda samman alla ingredienserna, salta och peppra.
- Vinägrett 1:
Blanda 3 msk neutral olja och 2 msk äppelcidervinäger
- eller
- Vinägrett 2:
Blanda 3 msk olja, 2 msk äppelcidervinäger, 1 msk fransk eller grovkornig söt senap eller ta båda. Späd med vatten eller citron om vinägretten blir för tjock.
- Värm potatissalladen lite i ugn eller mikrovågsugn om den hunnit kallna, häll därefter över dressingen och blanda om.
Publicerat den
21 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar