Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen potatissallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbart god framför allt till grillad mat. Dressingen smaksätter man efter eget tycke.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen med skalet på. Skala och skär den i bitar. Skär under tiden potatisen kokar paprikorna i mindre tärningar, hacka lök och bladpersilja. Blanda samman alla ingredienserna, salta och peppra.
  2. Vinägrett 1: Blanda 3 msk neutral olja och 2 msk äppelcidervinäger
  3. eller
  4. Vinägrett 2: Blanda 3 msk olja, 2 msk äppelcidervinäger, 1 msk fransk eller grovkornig söt senap eller ta båda. Späd med vatten eller citron om vinägretten blir för tjock.
  5. Värm potatissalladen lite i ugn eller mikrovågsugn om den hunnit kallna, häll därefter över dressingen och blanda om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.