Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löjrom på rostade färskpotatisar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God förrätt till midsommar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 180 grader Tvätta och dela färskpotatisen. Gröp ur en liten grop upptill på den halverade potatisen Skär även bort en liten bit av botten så att den står stadigt Vänd potatisarna i lite olivolja och sätt dem på en plåt
  2. Salta, peppra och rosta dem i ugnen tills de är gyllenbruna och mjuka. Ta ut potatisarna och låt dem svalna. Blanda creme fraiche med dill och gräslök. Smaka av med socker salt och peppar
  3. Lägg en klick creme fraiche på potatisarna och toppa med löjrom Garnera med dill och gräslök

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.