Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelkaka med hallon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supersnabb, glutenfri sockerpudrad mandelkaka med limesmak och hallon. Variera med dina favoritbär och frukt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Riv mandelmassan grovt. Skölj limen noga i ljummet vatten och riv skalet. Vispa ihop mandelmassa, smör, limeskal och ägg.
  3. Bred ut smeten i små smorda formar som rymmer ca 1 dl. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter.
  4. Rör hallonen med 2 msk socker. Blanda ner 1 tsk socker i yoghurten.
  5. Servera kakorna ljumma med hallon och yoghurt. Pudra över florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.