Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad filé .

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här marinerade fläskfilén är supergod till potatis- eller pastasallad. Utmärkt till buffé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn filén runtom och krydda väl med salt och peppar. Lägg den på en bakpappersklädd plåt och efterstek i ugnen i 150° ca 25 min. Kolla gärna med termometer (innertemp ca 70° ).
  2. Linda in filén i folie för att vila en stund. Skiva den och lägg upp på fat. Blanda samman marinaden och häll över den ännu lite ljumma filén.
  3. Knaperstek baconet och klipp till mindre bitar. Vid servering strös bacon, hackad gräslök och finhackad paprika över filén.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.