Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god festrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn fläskfilèn i lite smör. Krydda med salt och peppar. Häll på rödvin och låt puttra ca 30-40 minuter tills den är genomstekt.
  2. Gör marinaden och blanda i en skål.
  3. Låt fläskfilèn kallna, lägg i en påse och häll i marinaden.
  4. Låt stå i ca ett dygn/ vänd påsen ibland.
  5. Skivas upp kall.
  6. Gör en god sås av skyn+grädde och en köttbuljongstärning. Gott med potatisgratäng samt sallad till. Smaklig spis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.