Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad fläskfilé

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En underbar god marinad som gör köttet saftigt. Eget experiment.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser till marinaden i en burk och rör om väl.
  2. Skär köttet i 1 cm tjocka skivor. Banka ut köttet och lägg det i en 3 l plastpåse. Häll över marinaden över köttet och knyt påsen. Tryck in marinaden i köttet utanför påsen.
  3. Lägg påsen med köttet att vila i kylen ca 1 timme. Stek därefter köttet i en stekpanna.
  4. Ett tips den överblivna marianaden från stekpanan kan man använda som sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.