Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad potatissallad

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En sallad som passar på buffébordet. Salladen bör göras 2 dagar innan den skall avnjutas, för att få smak av marinaden

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör salladen 2 dagar innan den skall serveras.
  2. Koka potatisen i lättsaltat vatten. Låt svalna och dela i bitar.Blanda alla ingredienserna till marinaden och häll den över potatisen och rör om ordentligt. Vid servering garnera med persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.