Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade revbensspjäll

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låt gärna köttet ligga i marinaden över natten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman marinaden. Skär köttet i bitar. Lägg köttet i marinaden och ställ kallt, gärna över natten. Vänd köttet någon gång under tiden.
  2. Lägg köttet på grillfolie och svep in det ordentligt. Lägg paketet på grillen, grilla ca 30 minuter. Vänd då och då.
  3. Öppna paketet och lägg köttet direkt på grillen. Grilla köttet tills det har fått fin färg runt om och en krispig yta. Bjud coleslaw till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.