Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Martins panerade ingefärstofu

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Min sambos recept som blev en riktigt lyckad vegetarisk rätt! Jättenyttig och jättegod!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ägg och ingefära i en djuptallrik.
  2. Blanda resten av ingredienserna på en annan tallrik.
  3. Skär tofun i cm tunna skivor. Doppa i äggblandningen och se till så att ingefäran fastnar på alla bitar. Vänd i paneringen. Stek sedan bitarna tills ytan fått färg. Därefter droppa på lagom mängd soya.
  4. Serveras lämpligen med ungsbakade grönsaker såsom till exempel paprika, rödlök, jordärtskockor och potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.