Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matbröd med soltorkade tomater

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Bakas i bakmaskin

Ingredienser

Instruktioner

Häll i alla ingredienserna i bakmaskinen och låt den göra jobbet. Detta bröd blir underbart gott

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • iwas 21 september 2011

    Kanongott och saftigt! Jag föredrog dock att hoppa över vitlöken.

  • Neta52 8 juli 2012

    Det här brödet har blivit ett favoritbröd! Jag har ingen bakmaskin, men jag börjar med att blanda vattnet och jästen, därefter tillsätter jag övriga ingredienser. Sedan häller jag degen i en avlång form (smord med olja) och låter den jäsa i c:a en timme. Efter jäsning gräddar jag brödet i 225 grader varm ugn i 30-40 min. Det blir jättegott!

  • Neta52 8 juli 2012

    Glömde lägga till i min kommentar att jag ger betyget 5.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.