Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexicansk chili con carne

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Perfekt för oss som gillar mat med mycket smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs upp köttfärsen i lite matfett.
  2. Skala och hacka löken i skivor, skär paprikan i strimlor. Strö lök och paprika över köttfärsen, pressa i vitlöken, krydda med chili, tabasco och paprikapulver.
  3. Tillsätt de krossade tomaterna och de röda bönorna, låt alltsammans puttra vidare ca: 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.