Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Efter en färskpastaperiod och pasta i olika former och färger och smaker har jag nu helt retro återvänt till spaggettins förgyllda världe...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp basilikan, pressa vitlökarna, riv parmesanen och blanda med lite olivolja. Snitta kycklingbrösten, banka ut dem en aning, fyll med parmesanblandningen (spara lite till uppläggningen) och rulla ihop dem. Stek dem tills de fått fin färg.
  2. Koka pastan enligt förpacknngen. Strax före den är färdigkokt, låt morots- & zucchinistrimlor koka med.
  3. Fräs rödlöken och svampen. Rosta pinjenötterna tills de fått fin färg.
  4. Blanda pastan med svampen och pinjenötterna. Lägg på kycklingen, toppa med parmesanblandning, salt & färskmald svartpeppar!
  5. Servera

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ceciiak 16 april 2008

    Låter smaskens. Måste bara prova. Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.