Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket lätt och god variant.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp fiskfonden med lite lök,salt och pressad citron, har du vitt vin så ha gärna i någon dl, lägg i fisken efter ca 15 minuter och låt den små sjuda i några minuter tills den i princip är klar.
  2. Värm upp ca ½ liter av fonden, grädden, chilisåsen, löken, dillen och salta och peppra efter önskad smak och låt den puttra i ca 10 minuter och red av till önskad koncistens. Under tiden rensar du fisken och fördelar den i en form för att sedan hälla över såsen så det täcker och lite mer och in i ugnen på ca 200 grader i 15-20 minuter. Servera med pressad potatis eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 22 november 2010

    Hej nu är middagen avklarad god fiskgratäng och vilken härlig så kommer att göra om den 5 p från mej monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.