- Serverar: 2 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En mycket lätt och god variant.
Instruktioner
- Koka upp fiskfonden med lite lök,salt och pressad citron, har du vitt vin så ha gärna i någon dl, lägg i fisken efter ca 15 minuter och låt den små sjuda i några minuter tills den i princip är klar.
- Värm upp ca ½ liter av fonden, grädden, chilisåsen, löken, dillen och salta och peppra efter önskad smak och låt den puttra i ca 10 minuter och red av till önskad koncistens.
Under tiden rensar du fisken och fördelar den i en form för att sedan hälla över såsen så det täcker och lite mer och in i ugnen på ca 200 grader i 15-20 minuter.
Servera med pressad potatis eller ris.
Publicerat den
23 oktober 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej nu är middagen avklarad god fiskgratäng och vilken härlig så kommer att göra om den 5 p från mej monica