Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min mustiga köttgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och smakrik gryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tunna strimlor. Skala och skiva löken. Fräs löken i matfettet i en gryta. Häll i tomaterna och vattnet. Smula i buljongen och tillsätt kryddorna. Låt det koka upp. Lägg i köttet, rör om och låt det koka ganska kraftigt. Sänk värmen och låt grytan koka på svag värme under lock tills köttet är mört, 30-35. Smaksätt mer om det behövs.
  2. Servera med kokt ris eller pasta
  3. Smaklig måltid !!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.