Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minipizzor med sardeller, oliver och basilika

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pizza med sardeller? Jajemen och det är jätte gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Läs upp jästen i vattnet, tillsätt olivolja och salt. Arbeta in mjölet och knåda till en smidig deg. Låt jäsa 1 timme under bakduk.
  2. Kavla ut degen till pizzor i önskad storlek. Lägg på lite pastasås, tärnad mozzarellaost, sardeller och oliver. Grädda i ugn på 225 grader 5-10 minuter beroende på storlek.
  3. Garnera med basilika och vrid över lite svartpeppar. Servera rucolasalladen till. Dessa pizzor är goda både kalla och varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.