Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchoklads tunnbröd

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel värdinnegåva, eller bara det lilla extra till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält blockchokladen i vattenbad. Om du valt en smaksatt choklad så är det bara att pensla på den på en brödsida i taget, annars droppar du i pepparmintoljan i chokladsmeten innan du penslar. Låt chokladen stelna innan du vänder sida.
  2. Bryt brödet i mindre bitar och bjud till kaffe.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.