Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morötter med koriander

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Kokta morötter var inte min favoritgrönsak när jag var barn, läskigt mosiga tyckte jag. Men det var nyttigt sa mamma... Den här varianten på kokta morötter är helt OK.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg morötterna och 6 msk vatten i en stor stekpanna som du har lock till. Salta en aning.
  2. Koka upp och låt sjuda i ca 7 minuter, tills morötterna är mjuka men fortfarande krispiga. Häll av om det är något vatten kvar, och lägg morötterna i en stor skål.
  3. Blanda ner vitlök, spiskummin, olja och citron. Krydda med salt och peppar. Hit kan du förbereda - morötterna kan stå svalt i upp till ett par timmar.
  4. Blanda ner koriandern precis innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.