Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pachadi, yoghurtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En indisk yoghurtsås med chili, kokos, sesamfrön, gurka, rödlök och spiskummin. Underbart god till de flesta rätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka gurka och rödlök. Finhacka chilin. Hetta upp olja i en panna och stek sesamfrön i 1-2 minuter. Tillsätt gurka, lök och chili. Fräs ytterligare några minuter.
  2. Tillsätt yoghurt, spiskummin och kokos och låt allt få ett uppkok och småputtra i ca 3 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.