Lamkotletter täckta av en kryddig panering, ströbröd, parmesan och örter.
Instruktioner
- Lägg mjölet i en skål, krydda med salt och peppar och blanda väl. Vispa ihop äggen i en skål med 1 msk vatten. Blanda ströbröd, parmesanost och örter i en tredje skål.
- Sätt ugnen på 175 grader. Vänd en kotlett i mjölet så att den täcks väl av mjöl. Doppa den i äggblandningen tills väl täckt. Vänd i ströbrödsblandningen och tryck till så att kotletten blir ordentligt täckt av ströbröd. Panera resten av kotletterna på samma sätt.
- Hetta upp hälften av oljan i en teflonstekpanna. Bryn sex kotletter cirka 2 minuter på varje sida tills brynta och lägg över dem i en ugnsfast form. hetta upp resten av oljan och stek resten av kotletterna på samma sätt.
- Ställ in kotletterna i ugnen och stek 15-20 minuter tills genomstekta. Servera genast med ångkokta gröna bönor.
Publicerat den
26 oktober 2010
Liknande recept
Skriv kommentar