Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panna Cotta

 
Skriv ut

En jättegod efterrätt men inget för bantare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispgrädde och socker kokas upp. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Ta upp och krama ur dom och lägg i gräddblandningen, tillsätt vaniljsocker. Fördela i vida glas. Sätt in i kylen.
  2. Topping: Blötlägg gelatinbladet i 5 min, värm sedan i micro ca 10 sekunder. Tillsätt med tunn stråle i juicen. Häll sedan över den stelnade panna cottan. Kyl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.