Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacottarutor med hallon och apelsin

 
  • Serverar: 15-18 portioner
Skriv ut

Dessa kalasgoda munsbitar med hallon, apelsin och choklad är lätta att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä en form, 20x30 cm med plastfilm. Krossa kexen och blanda dem i en skål tillsammans med cornflakes och vaniljsocker. Smält smöret och häll i skålen.
  2. Blanda noga innan blandningen trycks ut i formen. Ställ i kylskåp.
  3. Smält chokladen över vattenbad eller på svag effekt i mikro. Pensla chokladen över bottnen. När chokladen stelnat strös hallon över.
  4. Koka upp grädde, apelsinjuicekoncentrat och gelésocker och låt koka i en ½ minut. Låt svalna något innan det hälls över hallonen. Ställ i kylskåp.
  5. Skär i rutor. Garnera med myntablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.