Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesangratinerad spättafilé med paprikasås och ris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

GI-recept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka fullkornsriset.
  2. Riv parmesanosten, salta och peppra. Vispa ägget lätt och doppa spättafiléerna först i ägget och sedan i parmesanosten. Stek i rapsolja och lite flytande margarin på medelstark värme några minuter på varje sida.
  3. Koka vaxbönorna. Mixa de rostade paprikorna och blanda med kesella och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Hacka myntan och blanda med det kokta fullkornsriset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.