Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med kyckling

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mild smak av kyckling och tomat. Det som gör rätten lite extra är den goda pecorinoosten som är en italiensk hård fårost; påminner lite om parmesan. Muskot är en god och lite bortglömd krydda som passar utmärkt här.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Skala och skär löken. Skär tomaterna i bitar. Fräs löken i olivolja. Tillsätt kycklingen och bryn den runt om. Salta och peppra. Blanda ner tomater och balsamvinäger. Låt sjuda 1-2 min under lock tills kycklingen är färdig. Blanda ner spenat och muskot. Ta av pannan från plattan. Servera med pasta och riven pecorino- eller permesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.