Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastakuddar med kantareller och mozzarella

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jag har blivit en pastagalning! Pasta i alla former och med alla möjliga tillbehör, jag får aldrig nog! Här är ett recept från Allers nr 33/09 med läcker svamp och ljuvlig mozzarella ...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa svampen. Skala och hacka vitlöken. Stek kantarellerna i litet smör några minuter. Lägg i vitlöken mot slutet. Häll på grädden och låt koka några minuter.
  2. Koka pastakuddarna i lättsaltat vatten enligt anvisningen på förpackningen. Häll bort kokvattnet och blanda pastan med svampsåsen. Krydda med salt och peppar. Klyfta tomaterna och blanda ned dem i pastan tillsammans med basilikan.
  3. Lägg upp på varma tallrikar och toppa med tunt skuren lök, mozzarella i små kuber och hyvlad parmesanost på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.