Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pennette Rigate con Peperoni e Pesto Calabrese

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Recept från Barilla

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan ”al dente”. Hetta upp oljan i en djup panna. Fräs paprikan i 5 minuter. Blanda peston med 1 dl vatten och häll över i pannan, låt puttra i ytterligare ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Häll av vattnet från pastan och blanda med såsen. Lägg upp på stora tallrikar och garnera med färsk basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.