Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portergryta med vinbärsgelé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En gryta som min svärson ofta lagar och bjuder mej på. Har han rådjurskött i frysen, gör han portersteken på det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken. Skär köttet i jämnstora bitar. Slå portern i en gryta. Lägg i kött, lökar, salt, peppar och gelé. Låt koka under lock ca 50 minuter. Tillsätt crème fraiche och rör om. Låt koka ytterligare ca 10 minuter eller tills köttet känns mört.
  2. Servera gärna med ris eller kokt potatis, en fräsch sallad och vinbärsgelé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.