Cajunmat, är en kombination av franskt kök och sydstatskök, fullt av underbara, fylliga kryddstarka dofter och smaker.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader. Koka upp en kastrull med lätt saltat vatten. Lägg i potatisklyftorna, låt koka upp igen och sjud i 3 minuter. Häll av vattnet och låt potatisklyftorna ånga av.
- Lägg dem i en långpanna tillsammans med citronklyftor, vitlök, lök och lagerblad. Blanda citronsaft, vatten och tomatpure i en liten skål. Tillsätt kryddor och örter och rör om.
- Häll kryddblandningen över potatisen och det andra i långpannan och rör om så att kryddorna sprids ordentligt. Droppa över oljan och sätt in i den varma ugnen i 35-40 minuter till dess potatisen är mjuk och all vätska har kokt in. Rör ofta under stektiden. Servera gärna de kryddstarka potatisen till grillat kött.
Publicerat den
14 januari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar