Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punchglass med Russin

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

En dessert att minnas mjuk o sval .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg Russinen i en burk häll på Punchen . sätt på ett tätslutande lock . Låt russinen stå i rumstemperatur o svälla minst ett dygn gärna två .
  2. Några timmar innan glassen skall serveras ska man hacka mandel/nötter och blockchoklad.
  3. Tag ut glasspaketen ur frysen , skär dom i små bitar som läggs i en stor bunke.
  4. Tillsätt punchrussinen , blockchokladen o mandeln/nötterna arbeta ihop dem med glassen ,skall vara väl blandat . Obs! viktigt att glassen inte smälter utan bara mjukröres .
  5. Häll snabbt blandningen i en form ställ den i frysen några timmar tills den skall serveras .
  6. Vispa grädden som skall serveras till .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.