Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberlemonad med smak av jordgubbar

 
Skriv ut

Iskall rabarberlemonad är både svalkande och uppiggande en varm sommardag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta och skiva rabarbern med skalet kvar. Rensa jordgubbarna. Skiva citronerna.
  2. Blanda rabarber, jordgubbar, socker och vatten i en kastrull. Koka upp och sänk sedan temperaturen. Låt det sjuda under några minuter. Ta av från plattan.
  3. Lägg i citronskivorna och låt blandningen stå och dra i ca 1 timme. Sila och servera den iskall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.