Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räklåda med ris

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Detta är en bra entrerätt eller en liten annorlunda rätt på buffebordet. Den är förresten god när som helst. Lägg det gärna på ett gott rostat eller smörstekt bröd. Passar mycket bra på smörgåsbordet

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enl anvisning och låt det sedan få kallna. rensa räkorna och ev. dela dom i mindre bitar. Dela crabbsticken i bitar Blanda creme fraicen, räkorna, crabbsticken och dillen Blanda försiktigt ner alltihop i det kokta och avsvalnade riset Smaka av och krydda ev med lite salt och peppar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.