Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavsgryta med rosmarin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Värmande och snabblagad gryta som får smak av färsk rosmarin. Servera gärna med potatispuré och lingon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Skär den frysta renskaven i små bitar. Fräs renskav, lök och hackad rosmarin i smör. Salta och peppra. Tillsätt gräddmjölk, fond och majsstärkelse. Låt koka ihop under omrörning i ca 5 minuter.
  2. Servera renskaven med potatispuré och lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.