Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris och kasslerlåda

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Mycket gott och inte allt för svårt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn: 200 Koka riset. Skär och förväll purjolöken i några min. Tärna kasslern i små bitar. Vispa grädden och töm sedan i majonäs, chilisås, purjolök, kassler och riset. Rör om och lägg allt i en smörad ugnsäker form. Strö till sist över lite riven ost. Grädda i mitten av ugnen till den har fått fin färg, ca 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.