Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetsbiffar med fetaost och quinoa

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Färggranna och goda biffar med mycket näring. Perfekta att servera med yoghurt och en sallad. Den som är väldigt hungrig serverar med kokt potatis, ris eller annat gryn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och grovriv rödbetorna, smula fetaosten grovt och skölj och strimla vårlöken. Blanda alla ingredienser väl i en bunke och forma 15 st biffar av smeten.
  2. Hetta upp olivolja på svag värme i en stekpanna och stek biffarna varsamt 4-5 minuter per sida.
  3. Servera med en klick yoghurt, sallad och lite vårlök till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.