Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödkålswrap med belugalinser och salsa på soltorkade tomater

 
Skriv ut

Vacker och god wrap helt utan gluten och laktos, fulladdade med näringsrika ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salsa: Hacka soltorkade- och körsbärstomater, koriander och basilika. Blanda alla ingredienser i en medelstor skål. Smaka av med limejuice och en nypa salt.
  2. Wraps: Fördela belugalinser och salsan på kålblad, rulla ihop dem och dekorera med hackad röd chili.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.