Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Roquefortsmör med russin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta aromsmör rekommenderas till nötkött. Ta ut smöret ur kylen en stund innan ni ska servera det, så det hinner mjukna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg de hackade russinen i portvinet och låt de ligga i "blöt" ca 30 minuter.
  2. Vispa smör och blanda ned Roquefortost. Blanda sedan i russin och smaka av med salt och peppar.
  3. Spritsa i fina toppar och sätt dem i kylen en stund så att de stelnar lite.
  4. Om ni inte har portvin kan ny använda vatten eller rött vin för att blötlägga russinen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.