Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostbiff

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut

Den perfekta söndagsrätten! En rostbiff ska vara både mör och saftig när den är färdiglagad. Servera den i skivor, antingen varm eller kall.

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 200 grader och gnid in steken med olivolja, salt, peppar och rosmarin. Sätt in den på ett galler i ugnen. Tänk 25 minuter per kilo kött, då blir den härligt röd inuti. Stek den längre för medium eller välstekt. 2. Ta ut steken och låt den vila innan den skärs upp, annars rinner all vätska ur när man skär upp den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.