Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Med ett paket färdiga wok grönsaker sparar man alltid tid, och får också precis den mängd grönsaker och den variation som behövs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor. Tina grönsakerna.
  2. Värm oljan i en wokpanna eller i stor stekpanna. Lägg köttet i wokpannan och fräs det några minuter. Rör om så att alla strimlorna blir brynta och tillagade. Tillsätt grönsakerna och låt dem fräsa med under omrörning.
  3. Blanda samman ingredienserna till såsen. Pressa vitlöken i denna. Häll såsen i wokpannan och låt allt små puttra några minuter. Smaka eventuellt av med lite salt.
  4. Servera rätten tillsammans med ris och en blandad sallas och med citrondressing.
  5. Tips! Den här rätten kan man även göra på kyckling eller fläskfilé. Sambal oelek kan eventuellt bytas ut mot chilisås, som kyddas lite extra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.