Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salvia - och citronkyckling med parmesanost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här passar med valfritt tillbehör som kokt pasta, ris eller potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125 grader. Dela kycklingfiléerna på tvären, salta, peppra och bryn dem i smör.
  2. Lägg över dem i en ugnssäker form strö över strimlad salvia, rivet citronskal och stek färdigt i ugnen ca 30 min
  3. Skala och hacka scharlottenlöken och fräs dem med vitpeppar i pannan efter kycklingen. Tillsätt vatten, buljongtärningen och pressad citron. Koka livligt några minuter. vispa i crème fraiche och smaka av sältan.
  4. Skala och skär rödlök och urkärna äpple i tunna klyftor, skär osten i tändsticksstavar blanda detta i såsen och häll den runt kycklingen
  5. Blanda även ner rucolabladen inför serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.