Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sill med smak av Asien - Chutneysill

 
  • Serverar: 3-6 portioner
Skriv ut

Kryddig chutney och färsk ingefära sätter sprätt på sillen. Två spännande sorter som passar bra till påskbuffén.

Ingredienser

Instruktioner

Häll bort lagen från sillen och skär den i bitar. Skala och skär de skållade tomaterna i bitar. Rör samman chilisås, mango chutney, citronsaft och gräslök. Vänd ner sill- och tomatbitarna. Smaka av med lite salt och peppar. Låt gärna sillen dra en stund.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.