Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkstek á la Barbossa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Middag väl passande en piratkapten

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda salt, peppar, vitlök och ingefära och gnid in köttet. Lägg i en gryta tillsammans med lök, morot, äpple och potatis. Häll på vattnet. Lägg på lock och placera grytan längst ner i ugnen, sätt därefter på värmen (225°C) och låt stå i c:a 40 minuter.
  2. Kolla så att steken är färdig med hjälp av termometer. Det ska vara minst 70°C varmt i mitten på köttet. Häll sedan i rom och grädde i grytan och låt puttra en stund.
  3. Skär gärna upp köttet direkt vid bordet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.