Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig grillsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Plommonglacen som man blandar i såsen kan man med fördel använda som glace i slutskedet när man grillar, ex fläskfile.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält sockret till en ljus karamell, tillsätt alla ingredienserna utom mjölet och koka i 10 min. Mixa glacen till en slät sås med en handmixer. Rör ut mjölet i 2 msk vatten och red av.
  2. Blanda med 1 liten burk Arla creme fraiche efter smak. Jag brukar alltid använda den feta fraichen då jag tycker den har så mycket mer smak men det går naturligtvis att använda även de magrare sorterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.