Den här pajen är ett underbart sätt att få i sig sin dagliga dos c - vitamin.
Instruktioner
- Värm ugnen till 175 grader. Blanda alla ingredienser till pajdegen ordentligt. Tryck ut degen jämnt i en pajform, diameter 23 cm. Grädda i 15 minuter. Låt svalna helt på galler.
- Häll tranbärsjuicen i en liten kastrull och strö gelatinet över. Låt svälla I 5 minuter. Sjud gelatin och juice under vispning på medelvärme i 3 - 4 minuter, tills gelatinet smält och såsen börjar tjockna. Ta av kastrullen från plattan och låt svalna helt.
- Mixa gelatinsmeten, apelsinskivor och yoghurt till en slät massa. Häll fyllningen i det avsvalnade skalet. Svep in pajen i plastfolie och frys den i 4 timmar, eller tills den har stelnat. Garnera med färsk mynta.
Publicerat den
15 maj 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
måste man äta pajen kall elelr?