Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba grova rutor

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Nyttigt bröd som smakar mycket gott till en skiva cheddarost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º. Smörj och mjöla en långpanna som mäter ca: 30x40 cm eller klä den med bakpapper. Blanda samman alla de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt sirap och filmjölk och rör samman till en slät och kladdig deg.
  2. Klicka ut degen i formen och klappa den jämn med mjöliga eller vattensköljda händer. Stör över vetekliet.
  3. Ställ in brödet i nedre delen av ugnen och grädda i ca: 25 minuter. Stjälp det nygräddade brödet ur formen och låt det svalna under bakduk. Skär upp i rutor då det kallnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.