Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba rabarberpajen

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Busenkel paj som är lätt att variera efter årstidernas bär och frukt.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop smält smör, socker, vetemjöl och bakpulver. Bred ut egen i en lätt smord pajform. Blanda rabarber, farinsocker, potatismjöl och vaniljsocker i en skål. Strö ut rabarbern över pajdegen. Grädda ca 20-30 minuter i 200 grader. Servera med vaniljvisp eller vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.