Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbakat fullkornsbröd

 
Skriv ut

Fullkornsbröd med mycket nyttigt i Det blir två bröd av detta recept

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175°
  2. Grovhacka hasselnötterna. Blanda samman med resten av de torra ingredienserna i en stor bunke.
  3. Blanda sirap och yoghurt, och rör ner i mjölblandningen. Rör om ordentligt. Fördela smeten i två smorda och bröade 1 ½ liters bakformar.
  4. Grädda bröden i nedre delen av ugnen, ca 1 timme och 20 minuter. Låt svalna på galler under bakduk.
  5. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.