Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snickerdoodles med kanel och pekannötter

 
  • Serverar: 60 portioner
Skriv ut

Lätta att göra och supersmarriga cookies!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 180º.
  2. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål.
  3. Vispa smör och 375 g socker vitt och krämigt. Rör i äggen ett åt gången, vispa om ordentligt efter vart ägg. Rör i vaniljesockret. Tillsätt mjölblandningen och rör om så allt blir väl blandat.
  4. Blanda 75 g socker och mald kanel i en djup tallrik.
  5. Rulla valnötsstora bollar av degen och rulla dem i kanel- och sockermixen. Placera bollarna med 5 cm mellansrum på bakpappersklädda plåtar. Tryck ned en pekannötshalva i varje boll. Grädda kakorna i 12-15 minuter eller tills de är gyllenbruna. Flytta över kakorna på bakgaller för att avsvallna helt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.