Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Soltorkad tomat pesto

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

ett väldingt gott sätt att tillaga kycklingen på!

Ingredienser

Instruktioner

Steck kycklingen lätt så den får en fin färg. ( den ska inte bli klar ) lägg sedan upp den i någon slags ungssäker form. låten den vila lite, tills du kan ta på dom. medans dom vilar så kan du passa på att göra peston. lägg allt i en bunke , mixa det . blir det för tjockt så tillsätt lite olivolja . kleta sedan på peston på kycklingen och in i ungnen. ungsvärme 190 - 200 grader , titta till dom lite då och då , så att dom blir så som ni vill ha dom

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.