Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Soup a la PopEye

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En kalas-smarrig spenat soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina spenaten och grovhacka den. Skala och finhacka löken. Fräs spenat och lök i lite margarin. Skvätt över vetemjöl och häll på vatten. Smula i buljongtärningen och koka ca 10 . Rör i grädden och smaka av med salt, peppar och muskot.
  2. Servera soppan med ägghalvor
  3. Funkar att reda av med maizena också!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lennart_58 20 september 2009

    Äntligen har jag fått pröva Karl-Alfred soppan, göörgo som vi säger i Bergslagen, full poäng naturligtvis.

  • earthmamma41 27 februari 2016

    Min dotter älskar den här soppan. Hon frågor gång på gång efter den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.